Dolgozzunk együtt

Írj üzenetet!

orsitapaszto@gmail.com

Kövess Instán!

instagram.com/tapasztoorsi

Dolgozzunk együtt

Mivel kereshetsz?

orsitapaszto@gmail.com

Magánszemélyeknek

Egyéni beszélgetés

Olyan élethelyzetekben tudok neked segíteni, melyek a jelenben alakultak ki, legyen az szakmai elakadás, gyermekvállalás körüli érzelmi kavalkád, örökbefogadás, női szerepek, veszteség feldolgozása, önismereti elakadás vagy az az ismerős „minden oké, de valami mégsem az igazi” érzés, ahol pontosan nem tudod, mi is a probléma forrása.

Az első beszélgetés után eldöntöm, az én kompetenciámba tartozik-e az, amire neked szükséged van – ha nem, természetesen ezt jelzem és továbbküldelek egy megfelelő szakemberhez.

Cégeknek

Előadás

Kutatói létem során nagyon sok unalmas előadáson vettem részt – egészen egyszerűen azért, mert a száraz tudományos eredményeket sokszor nehéz izgalmasan előadni – így előadásaim célja a hasznos információk átadása egy olyan köntösben, amit a hallgatóság élvezettel követ, így könnyebben be is fogad.

Tematikák:

Az önismeret és a mentális egészség fontossága; miért érdemes ebbe időt és energiát fektetni és ennek milyen pozitív hozadéka lehet a munkahelyi teljesítményünkre, a közösségbe való beilleszkedésünkre és az egész életünkre nézve.

Női minőség-család/gyermekvállalás-munka háromszöge.

Karrierváltás.

Cégeknek

Workshop

Életünk nagy részét munkahelyi közegben töltjük, ez a közeg pedig kihat úgy a mentális jólétünkre, mint a munkahelyünkön nyújtott teljesítményünkre is.

A munkatársaink nem a családtagjaink és legtöbbször nem is a barátaink, de ez nem jelenti azt, hogy ne alakíthatnának egy jól működő közösséget, melyben mi is jól érezzük magunkat – egy munkaközösség pedig akkor működik, ha a kollégák tudnak kapcsolódni egymással. Tapasztalatom szerint a jól kapcsolódás alapja nem a kommunikációs technikák elsajátítása, az előadásmód csiszolása, konfliktuskezelési módszerek alkalmazása, hanem elsősorban az önismeret. Mert önismeret nélkül a fentieket sem tudjuk hosszú távon beépíteni, magunkénak érezni.

Ehhez nyújt egy biztonságos teret az önismereti fókuszú csoportmunka, mely során a résztvevők önmaguk és társaik olyan oldalát is megismerhetik, melyekkel addig esetleg még nem találkoztak, viszont ezáltal mélyebb szinteken kapcsolódhatnak egymással.

Ilyen tematikájú workshop-lehetőség hamarosan érkezik.

Dolgozzunk együtt!

orsitapaszto@gmail.com